Polar V800 Multisportsur

( 3.7) 1741 anmeldelser
Score
75
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Håndledspulsmåling

Håndledspulsmåling

Pulsmåler m. pulsbælte

Pulsmåler m. pulsbælte

Indbygget GPS

Indbygget GPS

Smart-notifikationer

Smart-notifikationer

Med aktivitetsmåler

Med aktivitetsmåler

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle Polar sportsure
 Nr. 5 ud af 3

Bedste Polar sportsure »

Alle sportsure
 Nr. 18 ud af 24

Bedste sportsure »

Alle pulsure
 Nr. 18 ud af 23

Bedste pulsure »


Egenskaber

Med GPS

Uret er med indbygget GPS så det kan måle distance.


Sammenligning

Anmeldelser af Polar V800

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.73) baseret på 1741 anmeldelser 

Amazon.com
(3.70) 1635 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Amazon.co.uk
(4.20) 106 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Polar V800 Garmin Forerunner 935 Suunto Ambit 3 Peak HR Garmin Fenix 5 Garmin Forerunner 735XT
Score
75 100
88 100
86 100
85 100
81 100
(3.7)
1741 anmeldelser
(4.4)
213 anmeldelser
(4.3)
299 anmeldelser
(4.2)
881 anmeldelser
(3.9)
443 anmeldelser
Pris 2.549 kr. 2.730 kr. 2.859 kr. 2.787 kr. 999 kr.
Testresultater
Type Sportsur Multisportsur Sportsur Multisportsur Multisportsur
Håndledspulsmåling
Pulsmåler med pulsbælte
Indbygget GPS
Vandtæt 30 meter 50 meter 100 meter 100 meter 50 meter
Inkl. pulsbælte
Smart-notifikationer
Indbygget aktivitetsmåler
Med app

Beskrivelse af Polar V800

Polar V800 er i den grad et ur med nogle af de bedste kvalifikationer og egenskaber, som findes på markedet i dag. Selve uret/urværket er bestående af henholdsvis orilla-glas, aluminium og rustfrit stål, hvilket giver den et utroligt eksklusivt og moderne udseende. Ydermere er Polar V800 pulsur ikke bare beregnet til løb, men er derimod en form for multisports ur som både kan bruges til svømning, løb, gang, interval og meget mere. Uret er desuden spækket med et hav af gode funktioner, der giver dig som bruger ALT måleudstyr og meget mere.

 

Hvad måler Polar V800

Med uret er det muligt at lave et hav af forskellige målinger, som hver især er til for at give brugeren det bedste afsæt og udgangspunkt i træningen. Pulsuret viser naturligvis brugeren puls. Dette kan både måles i %, samt i slag per minut alt efter brugerens ønske. Ydermere er det mulighed for at måle din træningsbelastning samt zonepointer. Det er som tidligere beskrevet også muligt for brugeren at køre intervaltræning, og det er med denne model utroligt let. En smart touch skærm er installeret i uret, så hvis du under interval træningen slår let på uret, vil den vise din omgangstid. Der kan naturligvis “trænes” (løb, cykles, interval, svømme) ubegrænset antal omgange, og det er muligt at indstille til henholdsvis automatiske og manuelle omgange. Uret målet yderligere armtag under svømning, distance, hastighed, løbeindex, racepace, antal skridt og kan lave sin helt egen fitness test. Displayet er meget tydeligt og giver et klart billede af alle målingerne. 4 klare linier giver mulighed og overblik til et fuldt definerbart display.

 

Brugerdefinerbare sportsprofiler og flere funktioner

Dette er specielt en funktion, der er yderst anvendelig, hvis der er flere personer som anvender uret, eftersom uret er i stand til at gemme alle de data brugeren ønsker. Det er muligt at oprette en trænings dagbog, hvor det er mulighed for at holde øje med tidligere trænings pas og målinger, og herved kan man se om man forbedrer sig under træningen. Dagbogen er naturligvis individuel og tilhørende den enkeltes trænings profil. Trænings dagbogen kan overføres via. bluetooth smart, som er en funktion der er i uret. Herved kan du få dine trænings pas/målinger over på computeren at ligge. Trænings dagbogen giver naturligvis informationer om alle ovenstående målinger, men giver samtidig også overblik over søvnrytme, kvalitet af træning, geografisk kort (rute), trænings analyse og mere. Med andre ord er uret et utroligt effektivt redskab til at måle alle dine data under træningen, og derved give dig et overblik over hvilke steder/tidspunkter du kan forbedre dig.

 

Medfølgende ting

Ved køb af Polar V800 følger, der nogle gode og anvendelige ting med. En af disse ting er polar h7 pulsbælte, som er trådløst og sender data direkte til uret. Der kan med hensyn til puls yderligere måles Pulsbaserede træningszoner med alarm (lyd og vibration), manuel træningszone samt gennemsnitspuls og max puls per omgang. Derudover følger der USB-kabel med så der er mulighed for overførsel af trænings dagbog på anden vis end bluetooth (hvis computeren ikke har det). Der er naturligvis også en nem og brugervenlig guide medfølgende, som giver brugeren en nem forklaring af urets talrige funktioner.

Læs mere om Polar V800 multisportsur her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...