Garmin Forerunner 230 GPS-ur

( 4.2) 675 anmeldelser
Score
84
100

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 515 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 572 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Håndledspulsmåling

Håndledspulsmåling

Pulsmåler m. pulsbælte

Pulsmåler m. pulsbælte

Indbygget GPS

Indbygget GPS

Smart-notifikationer

Smart-notifikationer

Med aktivitetsmåler

Med aktivitetsmåler

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle Garmin sportsure
 Nr. 5 ud af 8

Bedste Garmin sportsure »

Alle sportsure
 Nr. 7 ud af 24

Bedste sportsure »


Egenskaber

Med GPS

Uret er med indbygget GPS så det kan måle distance.


Sammenligning

Anmeldelser af Garmin Forerunner 230

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.21) baseret på 675 anmeldelser 

Amazon.com
(4.20) 514 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Amazon.de
(3.90) 52 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Amazon.co.uk
(4.40) 109 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.

Garmin Forerunner 230 Suunto Ambit3 Run HR Garmin Forerunner 35 HR Garmin Forerunner 235 HRM Garmin Forerunner 25
Score
84 100
86 100
80 100
78 100
78 100
(4.2)
675 anmeldelser
(4.3)
331 anmeldelser
(4.0)
1083 anmeldelser
(4.0)
1909 anmeldelser
(3.9)
188 anmeldelser
Pris 2.671 kr. 1.458 kr. 834 kr. 2.499 kr. 858 kr.
Testresultater
Type Løbeur Løbeur Løbeur / Pulsur Løbeur / Pulsur Løbeur
Håndledspulsmåling
Pulsmåler med pulsbælte
Indbygget GPS
Vandtæt 50 meter 50 meter 50 meter 50 meter 50 meter
Inkl. pulsbælte
Smart-notifikationer
Indbygget aktivitetsmåler
Med app

Beskrivelse af Garmin Forerunner 230

Garmin Forerunner 230 er et sportsur, udstyret med både indbygget GPS, pulsmåler og ikke mindst et væld af gode funktioner. Modellen minder i høj grad om den tidligere model (Garmin Forerunner 220), bortset fra at der tilbydes en større farveskærm og flere gode løbefunktioner, i form af løbedynamik, restitutionsanbefaling, bedre GPS signal, længere batterilevetid og mere til. Med det indbyggede accelerometer er det heller ikke noget problem at måle tid, distance og hastighed, selv hvis du løber indenfor eller på løbebånd. Ydermere kan du synkronisere alle dine løbedata til din smartphone, direkte adgang til Garmin IQ Store og ikke mindst styre musikken eller modtage notifikationer om opkald / sms’er direkte via uret (Bluetooth smart).
 

GPS

GPS’en er bestemt en af de ting som Garmin har valgt at have rigtig stor fokus på ved denne model. Uret er nemlig både udstyret med GPS og GLONASS forbindelse, hvilket med andre ord betyder at det modtager data fra både de russiske og amerikanske satellitter, afhængig af hvor du modtager det bedste signal. Du får altså de bedste forudsætninger for et altid optimalt signal, hvad end der løbes i yderområder eller tæt trædække. GPS’en sørger desuden for en præcis måling af både dine forskellige løbedata, samt har uret en batterilevetid på 16 timer, selv når GPS’en er aktiv (4 uger uden GPS).
 

Funktioner og muligheder

Garmin Forerunner 230 er et multisportsur, hvilket vil sige at du kan anvende det til flere forskellige sportsgrene, som for eksempel cykling (cykelfunktion), svømning, løb og konditionsmaskiner. Foruden at få et klart overblik over hastighed, tid, puls, distance, kalorieforbrug og højdemåling, så er uret ligeledes kompatibel til at oprette personlige træningsprogrammer og ikke mindst et væld af gode løbefunktioner. Ligeledes vil du blive oplyst hvis du når en af dine personlige rekorder, såsom hvis du løber din hurtigste kilometer eller løber den længste løbetur til dato. Ydermere har den en række praktiske løbefunktioner:
 
Virtual pacer / virtual racer: Med virtual pacer kan du indstille en hastighed, som du gerne vil holde og du kan løbende på turen holde øje med om du er enten bagud eller foran. Derudover kan du med virtual racer, hvilket gør det muligt at løbe mod dig selv på en af dine faste ruter, så du med andre ord konkurrerer mod dig selv og dine forhenværende tider.
 
Vo2 Max estimator: Ved brug af denne funktion, kan du få et overblik over din maksimale iltoptagelse eller mere præcist den maksimale iltmængde du kan trække ned i lungerne per minut.
 

Aktivitetsmåler og søvnregistrering

Aktivitetsmåleren er ligeledes en ny funktion, som den tidligere model ikke var udstyret med. Herved kan du måle din daglige aktivitet i forhold til både skridt, kalorieforbrug og distance du har gået. Du kan desuden oprette personlige mål for, hvor meget du ønsker at bevæge dig i løbet af dagen, samt holder øje med hvordan det går i forhold til udviklingen. Ydermere er uret udstyret med automatisk søvnregistrering, som går ind og måler hvor meget kvalitetssøvn du har fået, samt har uret også restitutions anbefaling – altså hvor længe du bør holde pause for at du igen kan træne hårdt.
 

Yderligere information

Garmin Forerunner 230 har en vægt på 41 gram og mulighed for at kunne tilpasse sig den optimale pasform. Derudover er den vandtæt i 5 atmosfærer (50 meter), hvilket vil sige at du kan svømme med det – dog ikke beregnet til dykning. Endvidere har uret en batterilevetid på 16 timer (ved brug af GPS) og op til 4 uger (ved brug som almindeligt ur / aktivitetsmåler). En batteriindikator vil automatisk oplyse om batteriniveauet er lavt.
 
Medfølgende til pakken er USB opladnings / dataoverførselskabel, samt muligheden for at synkronisere data med Garmin Connect. Du får også pulsmåler og manual.

Læs mere om Garmin Forerunner 230 løbeur her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...