Garmin Fenix 3 Sapphire HR Multisportsur

( 4.4) 1586 anmeldelser
Score
88
100

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 2092 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 1400 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Håndledspulsmåling

Håndledspulsmåling

Pulsmåler m. pulsbælte

Pulsmåler m. pulsbælte

Indbygget GPS

Indbygget GPS

Smart-notifikationer

Smart-notifikationer

Med aktivitetsmåler

Med aktivitetsmåler

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle sportsure
 Nr. 2 ud af 24

Bedste sportsure »

Alle pulsure
 Nr. 2 ud af 23

Bedste pulsure »


Egenskaber

Med håndledspulsmåling

Uret er med håndledspulsmåling, så du ikke behøver pulsbælte for at kunne måle din puls.

Med GPS

Uret er med indbygget GPS så det kan måle distance.

Smartwatch-funktion

Uret er med Smartwatch funktion, hvilket betyder du kan modtage notifikationer fra din Smartphone på uret.


Sammenligning

Anmeldelser af Garmin Fenix 3 Sapphire HR

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.41) baseret på 1586 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(4.40) 477 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Amazon.com
(4.40) 1061 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Power.dk
(4.70) 48 anmeldelser

Power.dk er et dansk varehus med salg på nettet og i Power-butikker.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Garmin Fenix 3 Sapphire HR Garmin Forerunner 935 Suunto Ambit 3 Peak HR Garmin Fenix 5 Garmin Forerunner 735XT
Score
88 100
88 100
86 100
85 100
81 100
(4.4)
1586 anmeldelser
(4.4)
213 anmeldelser
(4.3)
299 anmeldelser
(4.2)
881 anmeldelser
(3.9)
443 anmeldelser
Pris 4.999 kr. 2.730 kr. 2.859 kr. 2.787 kr. 999 kr.
Testresultater
Type Sportsur / Smartwatch Multisportsur Sportsur Multisportsur Multisportsur
Håndledspulsmåling
Pulsmåler med pulsbælte
Indbygget GPS
Vandtæt 100 meter 50 meter 100 meter 100 meter 50 meter
Inkl. pulsbælte
Smart-notifikationer
Indbygget aktivitetsmåler
Med app

Beskrivelse af Garmin Fenix 3 Sapphire HR

Garmin Fenix 3 er et eksklusivt multisportsur, hvilket gør det velegnet til løb, interval, svømning (inkl. dykning) og cykling, samt med funktioner specifikt tilknyttet til hver sportsgren. Ydermere er uret udstyret med pulsmåler, som både oplyser om gennemsnitspuls, pulszone, % af maxpuls og slag / minut samt har det GPS sporing, der modtager signal fra både russiske og amerikanske satellitter, for et altid optimalt signal. Derudover tilbyder Garmin Fenix 3 aktivitetsmåler (daglig aktivitet), søvn registrering, træningsplanlægning og et hav af andre gode løbefunktioner. Alle dine data kan nemt og bekvemt overføres til enten smartphone eller computer / mac, hvor du kan få det fulde overblik over dine data og udvikling.
 

GPS og pulsmåling

GPS’en er udviklet til at modtage signal fra både russiske og amerikanske satellitter, hvilket sikrer dig en optimal forbindelse uanset om du befinder dig i et yderområde eller under tæt trædække. Den sørger nemlig automatisk til at skifte satellit station, afhængig af hvor god forbindelsen er.
 
Ydermere er Garmin Fenix 3 i stand til at måle puls ved brug af pulsbælte (medfølger). Her er det løbende muligt at holde øje med hvilken pulszone du befinder dig i, så du får de bedste forudsætninger for at vide, hvornår du skal give den lidt ekstra gas eller gå lidt ned i tempo. Der udregnes samtidig gennemsnitspuls og pulsvisning i % af maxpuls (inkl. pulsreserven).
 

Funktioner og muligheder

Garmin Fenix 3 er et multisportsur, hvilket vil sige at det er anvendeligt til flere typer af sportsgrene. Der er mulighed for at planlægge træningen, holde øje med personlige rekorder og mere til. I forhold til svømning så tilbydes svømmefunktioner, svømmetag og SWOLF-score, mens der også er nogen gode cykelfunktioner. Uret er ligeledes kompatibelt til at blive anvendt til dykning, da det er vandtæt til 10 atmosfærer (100 meter), samt har det accelerometer som sørger for præcise målinger af dine data, når du træner indenfor eller på løbebånd.
 
I forhold til løb, så er det der hvor der tilbydes de fleste funktioner. Der sørges naturligvis for det fulde overblik over både hastighed, distance, puls, tid, kalorieforbrug og højdemåling. Derudover kan du også udregne VO2-max estimering, hvilket bruges til at finde din maksimale iltoptagelse, samt kan træningseffekten ligeledes fastsættes. Ydermere har du mulighed for at navigere rundt på nye ruter og takket være trackback funktionen, så vil du altid kunne ledes tilbage til dit startsted (du farer med andre ord ikke vild). Ydermere kan også måles løbekadence, løbedynamik, optimal restituering, temperatursensor, virtuel partner / virtuel racer (træn mod dig selv og dine tider) og meget mere. Du får med andre ord et sportsur, der tilbyder et hav af funktioner selv for den mest teknikkræsne person.
 

Aktivitetsmåler og søvn registrering

Aktivitetsmåleren er i stand til at måle, hvor meget du bevæger dig til daglig. Udfra dit antal skridt kan den beregne din tilbagelagte distance, samt måle hvor mange kalorier du forbrænder. Aktivitetsmåleren er ligeledes i stand til at komme med påmindelser, hvis du har været stillesiddende i lang tid og det ville være godt for kroppen at bevæge sig lidt.
 
Ydermere er uret udstyret med søvn registrering. Det vil sige at den måler hvor godt en kvalitetssøvn du har fået og giver dig en rapport om hvordan din restituering befinder sig.

Læs mere om Garmin Fenix 3 HR sportsur her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...