Beurer PM90 Pulsur med pulsbælte

( 2.9) 47 anmeldelser
Score
58
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Håndledspulsmåling

Håndledspulsmåling

Pulsmåler m. pulsbælte

Pulsmåler m. pulsbælte

Indbygget GPS

Indbygget GPS

Smart-notifikationer

Smart-notifikationer

Med aktivitetsmåler

Med aktivitetsmåler

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle pulsure
 Nr. 29 ud af 22

Bedste pulsure »

Alle sportsure
 Nr. 31 ud af 23

Bedste sportsure »


Sammenligning

Sammenlignet med top 4.

Anmeldelser af Beurer PM90

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(2.90) baseret på 47 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(2.90) 10 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Amazon.de
(2.90) 37 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Beurer PM90 Beurer PM 25 Polar FT60 Beurer PM 62 Beurer PM70
Score
58 100
77 100
77 100
69 100
65 100
(2.9)
47 anmeldelser
(3.8)
1066 anmeldelser
(3.8)
184 anmeldelser
(3.4)
115 anmeldelser
(3.4)
44 anmeldelser
Pris 1.699 kr. 499 kr. 699 kr. 899 kr. 1.549 kr.
Testresultater "Testvinder" - Runners World 2008
Type Pulsur Pulsur Pulsur Pulsur Pulsur
Håndledspulsmåling
Pulsmåler med pulsbælte
Indbygget GPS
Vandtæt 50 meter 30 meter 50 meter 30 meter 30 meter
Inkl. pulsbælte
Smart-notifikationer
Indbygget aktivitetsmåler
Med app

Beskrivelse af Beurer PM90

Beurer PM90 pulsur er et ur med rigtig mange kvaliteter og muligheder for brugeren. Uret fra tyske Beurer er et multisportsur, hvilket vil sige at det er kompatibelt til flere forskellige sportsgrene / træningstyper. Disse træningstyper er henholdsvis løb, cykling, svømning og klatring. Det kan naturligvis også anvendes til gang og forskellige former for interval træning. Endvidere er uret naturligvis et pulsur, hvilket vil sige det viser puls. Herunder vises både aktuel, gennemsnitlig samt maksimum puls. Ydermere er uret i stand til at måle fedtforbrænding i gram samt kalorieforbruget. Ydermere er urets pulsmåler helt unik og sørger for at pulsen måles med ekstrem nøjagtighed!

 

Design og hverdagsur

Uret er yderst smart i dets design og er anvendelig for alle typer af håndled. Remmen er yderst behagelig og meget fleksibel. I remmen sidder der ligeledes digital sender, som overfører fra rem til ur. Derudover er det muligt at montere Beurer PM90 pulsur blot ved hjælp af et cykelmonteringbeslag. Ydermere er uret utroligt smart og kan meget nemt anvendes som hverdagsur. Der er fuldt overblik over dato, ugedag samt tid, hvor der kan vælges mellem 12 eller 24 timers ur. 12 timers ur hvis der ønskes amerikansk tidsmåling (AM – PM) eller 24 timers for vores velkendte. Det er desuden med både alarm og stopur. Batteriet er samtidig meget langtidsholdbart, hvilket gør det endnu mere anvendeligt som hverdagsur. Uret har desuden en unik funktion, som gør det forholdsvist vigtigt at det bæres i løbet af dagen. Dette er angivelsen af henholdsvis aktiv metabolisme samt basal metabolisme. Basal metabolisme er den mængde kalorier som kroppen forbrænder i hvileposition, mens aktiv metabolisme er den mængde kalorier som kroppen forbrænder i løbet af dagen. Derudover er uret udstyret med natlys / baggrundslys, hvilket også gør uret anvendeligt og brugervenligt når det er mørkt. Det er desuden et forholdsvist robust ur, som samtidig er vandtæt til 50 meter. Hvilket ikke vil sige at man kan dykke 50 meter ned , men derimod betyder at uret kan klare et statisk pres på 5 atmosfære, som med andre ord vil sige at man godt kan svømme med uret.

 

Fitness- / trænings funktioner og VO2-MAX

Uret indeholder en masse smarte og anvendelige funktioner med henblik på netop fitness- / trænings funktioner. Med uret kan der foretages forskellige fitnesstest samt personlige test samt naturligvis interval test. Ydermere får brugeren de bedste muligheder for at træne i den optimale zone med hensyn til puls. For at få det bedste udbytte
af konditionen er det nødvendigt at træne inden for den optimale pulszone. Uret indikerer med grøn farve hvis du er indenfor pulszonen og med rød farve hvis du ikke er. Derudover indikerer uret ligeledes med alarm, hvornår du kommer ind i zonen / forlader zonen, så det ikke er nødvendigt at holde øje med uret for at sikre at man befinder sig i den rigtige zone. Derudover er det muligt at lave forskellige omgangstider, hvor der vises specifikke informationer omkring hver enkelt omgang. Ydermere er Beurer PM90 pulsur udstyret med VO2-MAX funktion, hvilket nok er en af de mest unikke funktioner som et ur kan indeholde. Denne funktion giver et klart billede af hvor god din krop er til at optage oxygen for herefter at fragte det ud i kroppens celler hvor det bliver optaget og herefter brugt. En sådan VO2-MAX spiller en utroligt central rolle i brugerens trænings univers, og kan bruges til at give et super overblik over hvordan ens kondition udvikler sig / er. Derudover er uret udstyret med højdemåler.

 

Overførsel og yderligere information

Der medfølger USB til overførsel af data til PC’en. På PC’en / macbooken kan alle dataene aflæses og analysere ved hjælp af Easyfit Softwaren. Der kan oprettes træningsdagbog for at se hvordan ens træning udvikler sig samt for hele tiden at have fuldt overblik over analyser og data. Derudover medfølger en opbevaringsboks samt en garanti på op til 2 år.

Læs mere om Beurer PM90 pulsur her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...