Beurer PM70 Pulsur med pulsbælte

( 3.4) 44 anmeldelser
Score
65
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

1.549 kr. Til butik
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Håndledspulsmåling

Håndledspulsmåling

Pulsmåler m. pulsbælte

Pulsmåler m. pulsbælte

Indbygget GPS

Indbygget GPS

Smart-notifikationer

Smart-notifikationer

Med aktivitetsmåler

Med aktivitetsmåler

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle pulsure
 Nr. 16 ud af 23

Bedste pulsure »

Alle sportsure
 Nr. 17 ud af 24

Bedste sportsure »


Sammenligning

Sammenlignet med top 4.

Anmeldelser af Beurer PM70

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.35) baseret på 44 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(3.60) 26 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Amazon.de
(3.00) 18 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Beurer PM70 Beurer PM 25 Polar FT60 Beurer PM 62 Beurer PM 45
Score
65 100
77 100
77 100
69 100
63 100
(3.4)
44 anmeldelser
(3.8)
1066 anmeldelser
(3.8)
184 anmeldelser
(3.4)
115 anmeldelser
(3.3)
23 anmeldelser
Pris 1.549 kr. 499 kr. 699 kr. 899 kr. 799 kr.
Testresultater "Testvinder" - Runners World 2008
Type Pulsur Pulsur Pulsur Pulsur Pulsur
Håndledspulsmåling
Pulsmåler med pulsbælte
Indbygget GPS
Vandtæt 30 meter 30 meter 50 meter 30 meter 30 meter
Inkl. pulsbælte
Smart-notifikationer
Indbygget aktivitetsmåler
Med app

Beskrivelse af Beurer PM70

Beurer PM70 pulsur er en smart model med gode og fornuftige kvalifikationer til en overkommelig pris. Uret er forgænger til PM80 pulsuret og PM90 pulsuret, men indeholder mange af de samme kvalifikationer. Uret er et multisportsur, hvilket vil sige at det kan anvendes til forskellige træns typer / Sportsgrene. Eksemplet på dette er løb, gang og cykling. Der er dog flest funktioner tilknyttet til netop løb og gang.

 

Forskellige målinger og træningszoner

Beurer PM70 pulsur foretager en hel masse målinger på dig i løbet af træningen. Et af dem er naturligvis pulsmåling, som mådes i form af aktuel, gennemsnitlig og maksimum. Derudover måles henholdsvis fedtforbrændingen samt kalorieforbruget. Der bliver endvidere angivet både basal metabolisme og aktiv metabolisme. Basal metabolisme er med andre ord din forbrænding af kalorier i hvileposition medens aktiv metabolisme angiver mængden af kalorier som kroppen forbrænder i løber af en dag.

 
Endvidere er uret kompatibelt til at angive hvornår du befinder dig i din optimale trænings / pulszone. Med det menes at uret indikerer med grøn skrift hvornår du befinder dig i din optimale pulszone. Altså med andre ord fortæller den hvad der er den optimale intensitet for dig, og derfor hvordan du bedst muligt gør konditionen bedre. Hvis du ikke befinder dig i den optimale pulszone vil skriften vises som rød. Hvis du ikke er interesseret i at kigge ned på uret hele tiden for at se om du befinder dig i den optimale tidszone, vil en alarm indikere hver gang du kommer ind i pulszonen og hver gang den forlades.

 

VO2-MAX

Dette er en utrolig smart og anvendelig funktion i Beurer PM70 pulsuret. VO2-MAX er en måde hvorpå der måles brugerens maksimale iltoptag per minut. Det er en funktion, der giver et super godt overblik over brugerens nuværende kondition, og hvordan den bedst muligt kan forbedre sig.

 

Hverdagsur og dataoverførsel

Pulsuret kan snildt anvendes som hverdagsur og er udstyret med alle de funktioner, som et sådant ur har. Endvidere er det smart og kan indstilles til alle typer af håndled. Uret indikerer dato, ugedag samt tid, hvor der kan vælges mellem 12 eller 24 timers ur alt afhængig af hvad man er til. Der er endvidere installeret både alarm og stopur så man kan for den sags skyld også anvende uret som vækkeur. Uret er vandtæt til 30 meter hvilket vil sige at det sagtens kan tåle lidt vand, regn og sne uden det på nogen måde går i stykker. Vi vil dog ikke anbefale at svømme med det. Vandtæt til 30 meter betyder nemlig blot at uret kan tåle et statisk pres på 3 atmosfære og det statiske pres ved svømning er højere i og med at armen bevæges. Ydermere er uret forsynet med natlys / baggrundsbelysning, hvilket der er en knap specielt beregnet til. Dette gør uret kompatibelt til trænings hvad end det er om aftenen eller natten.

 
Det er let at overføre ens data og målinger til en computer. Det gøres ved hjælp af et mini USB. Easyfit Softwaren giver de bedste forudsætninger for at bearbejde dataene og giver et bedre overblik på computeren. Her kan der endvidere opføres træningsdagbog, som indikerer hvordan ens træning skrider frem.

 

Medfølgende ting

Til uret medfølger cykelmonterings beslag som gør det ideelt til cykling. Endvidere medfølger en opbevaringstaske samt en garanti på 2 år.

Læs mere om Beurer PM70 pulsur her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...