Beurer PM 45 Pulsur med pulsbælte

( 3.3) 23 anmeldelser
Score
63
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

799 kr. Til butik
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Håndledspulsmåling

Håndledspulsmåling

Pulsmåler m. pulsbælte

Pulsmåler m. pulsbælte

Indbygget GPS

Indbygget GPS

Smart-notifikationer

Smart-notifikationer

Med aktivitetsmåler

Med aktivitetsmåler

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle sportsure
 Nr. 18 ud af 24

Bedste sportsure »

Alle pulsure
 Nr. 17 ud af 23

Bedste pulsure »


Sammenligning

Sammenlignet med top 4.

Anmeldelser af Beurer PM 45

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.34) baseret på 23 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(3.30) 18 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Amazon.de
(3.50) 5 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Beurer PM 45 Beurer PM 25 Polar FT60 Beurer PM 62 Beurer PM70
Score
63 100
77 100
77 100
69 100
65 100
(3.3)
23 anmeldelser
(3.8)
1066 anmeldelser
(3.8)
184 anmeldelser
(3.4)
115 anmeldelser
(3.4)
44 anmeldelser
Pris 799 kr. 499 kr. 699 kr. 899 kr. 1.549 kr.
Testresultater "Testvinder" - Runners World 2008
Type Pulsur Pulsur Pulsur Pulsur Pulsur
Håndledspulsmåling
Pulsmåler med pulsbælte
Indbygget GPS
Vandtæt 30 meter 30 meter 50 meter 30 meter 30 meter
Inkl. pulsbælte
Smart-notifikationer
Indbygget aktivitetsmåler
Med app

Beskrivelse af Beurer PM 45

Beurer PM45 pulsur er et smart pulsur med nogen gode kvaliteter. Uret er med 2 remme, så det er muligt at skifte mellem urets farver alt afhængig af hvad man har lyst til. Selveste pulsmåleren er ekstremt nøjagtig og måler både aktuel, gennemsnitlig og maksimum puls. Derudover registrerer uret fedtforbrænding, som bliver målt i gram og kalorieforbruget. Der bliver angivet både aktiv og basal metabolisme som er en funktion der fortæller hvor mange kalorier der forbrændes i henholdsvis hvile og i løbet af en dag.

 

Trænings funktioner og pulszone

Beurer PM45 pulsur er udstyret med en række smarte trænings funktioner. Heriblandt er naturligvis diverse intervaltræninger, hvor uret selv har indbygget forskellige intensiteter og programmer. Ligeledes er det muligt at måle mellemtider / omgange, hvor der bliver målt data på hver enkelt omgang samt samlede omgange.

 
Med dette pulsur er det endvidere en mulighed at træne i forskellige pulszoner. Pulszonen er justerbar og giver er klart overblik over hvornår du befinder dig i din optimale zone. Med optimal zone menes hvor din krop og kondition får mest udbytte af træningen. En alarm indikerer hvornår du træder ind i denne zone samt hvornår du forlader den. Ydermere er det muligt selv at justere dine zoner manuelt, så de bliver hvordan du gerne vil have dem. Der er dog også automatiske forslag til trænings zoner.

 
Derudover er Beurer PM45 pulsur udstyret med VO2-MAX funktionen. Denne funktion er en af de mest optimale og udfra den kan du meget nemt få et overblik over din kondition samt beregne dit kondital. VO2-MAX beregnes udfra hvor meget ilt du er i stand til at optage per minut.

 

Hverdagsur

Beurer PM45 pulsur indeholder endvidere alle de funktioner som et normalt ur gør (naturligvis mere til). Der er installeret både dato, ugedag og tids indikator. Derudover er der alarm og stopur, hvilket gør uret kompatibelt som vækkeur. Uret kan tåle et statisk pres på 3 atmosfære, hvilket bevirker at du ikke skal være bange for at uret går i stykker ved udsættelse for regn, sjask og slud. Det er dog ikke i stand til at blive anvendt til svømning. Det er heller ikke noget problem at anvende uret om aftenen eller natten, eftersom det er udstyret med natlys / baggrunds belysning.

 

Garanti og medfølgende ting

Der medfølger Cykelmonterings beslag, som gør den ideel til at anvendes til cykling. Derudover følger en opbevaringstaske. Garantien ligger på denne model for 2 år.

Læs mere om Beurer PM 45 pulsur her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...